Savna - cena je dostopna

Se radi razvajate v savni in s tem skrbite za telesno in duhovno obnovo, kljub temu pa bi radi zmanjšali stroške obiskov sprostitvenih centrov? Prava izbira je zagotovo domača savna! Cena oziroma investicija se vam bo ob redni uporabi kaj kmalu povrnila, vi pa boste po novem kar vsak dan sijali kot iz škatlice, saj je fitosod oziroma fitobočka znana po nadvse pozitivnih vplivih na lepoto in zdravje.

Če vas torej zanima domača savna, cena ne bi smela predstavljati velike težave. Pomislite samo, koliko je treba odšteti za savnanje v kakšnem centru, za prevoz do tja in nazaj, poleg vsega vam vse to vzame še veliko časa, usklajevanje in splošne organizacije prav vsakič, ko si zaželite obisk savne. Rešitev je na dlani – savno lahko imate kar v varnem objemu svojega doma.

Z domačo savno, ki zavzema le malo prostora, boste torej pridobili v vsakem primeru, drži pa tudi, da ima fitobočka še več prednosti kot kakšna druga savna. Cena takšne savne je v primerjavi z drugimi vrstami savn izredno nizka. Vabimo vas, da to preverite kar sami. Naš cenik je dostopen vsakomur, za več vprašanj pa smo ves čas na voljo.

savna cena

Bi nas radi bolje spoznali?

Na področju znamenitih fitoboč oziroma fitosodov smo pravi strokovnjaki. Dovolite, da vas v to tudi prepričamo. Vabimo vas, da stopite v stik z nami in nam zastavite vprašanja. Vas torej zanima domača savna? Cena je glede na vse njene učinke res ugodna.  

Zakaj se odločiti za naše izdelke?

Če bi radi redno skrbeli za boljšo odpornost in splošno počutje, je prava izbira zagotovo naša fitobočka oziroma domača savna. Cena investicije je zagotovo nekaj, kar vas bo zanimalo, smo pa pri tem tudi zelo prilagodljivi, saj nudimo nakup na obroke. Naš cilj je namreč zadovoljna stranka in potrudili se bomo, da v kar najboljši meri ustrežemo tudi vam.

Pred odločitvijo o nakupu nas kontaktirajte, še prej pa vas vabimo, da razmislite o naslednjih dejstvih, ki jih prinaša domača savna. Cena zanjo je, če dobro premislite, dostopna vsakomur, ki želi kar najbolje poskrbeti zase in svoje bližnje.

Katere prednosti prinaša fitosod oziroma domača savna? Cena vas bo zagotovo prepričala.

  • Ker je fitobočka savna v obliki soda, je njena uporaba varna. Možganske žile namreč ne bodo preveč obremenjene, saj imate v sodu samo trup.
  • Oblika savne je še nekaj, kar vas utegne prepričati. To je namreč okrogla savna, cena tega zanimivega dizajna pa je res ugodna. Okrogla oblika blagodejno vpliva na energijsko polje.
  • Nikakor ne moremo mimo občutnega zdravilnega učinka, ki ga prinaša ta posebna savna. Cena, ki jo marsikje drugje plačate za svoje zdravje, je v primerjavi s to investicijo občutno drugačna. Dobro premislite, koliko plačate za tretmaje, terapije in druge postopke, s katerimi si želite povrniti vitalnost in mladostno energijo. Vse to lahko dobite kar pri sebi doma.


Poskrbite torej za svoje telo in za to, da boste bolj sproščeni, zadovoljni, optimistični in veseli življenja. Verjemite, da je domača savna res odlična izbira!

cena savna

Ponudba naših izdelkov in cene

Preglejte ponudbo naših izdelkov, preverite njihove glavne podatke in nam v primeru, da vas določen izdelek zanima, pošljite povpraševanje. Vas torej zanima domača savna? Cena je vidna spodaj.

Cedrov sodček okrogla za 1 osebo
130 cm. x 78 cm. debelina 4 cm., 2 kW

Cedrov okrogel sod. Zaradi takšne konstrukcijske lastnosti ima uporabnik boljši pregled, kar zagotavlja bolj udobno savnanje.
Dostavo in montažo računamo posebno.

Tehnični podatki:

Premer – 78 cm
Višina – 130 cm
Debelina – 4 cm
Poraba energije – 2 kW/h

Tehnični podatki

Cedrov sodček ovalni za 1 osebo
130 x 130 x 78 cm. debelina 4 cm., 2 kW

Ovalni savna sod je bolj prostoren kot standardni okrogli. V savna sodu se je zaradi njegovih dimenzij lažje razporediti, kar je se posebej dobrodošlo za tiste ljudi, ki ne marajo zaprtih prostorov, saj v tem sodu začutiš prostor in svobodo. Oseba je v njem v napol ležečem položaju, kar prispeva k večji sprostitvi in počitku. Ovalni savna sod je res zanimiva savna, cena zanjo je vidna spodaj.
Dostavo in montažo računamo posebno.

Tehnični podatki:

Dolžina – 130 cm
Širina – 78 cm
Višina – 130 cm
Debelina – 4 cm
Poraba energije – 2 kW/h

Tehnični podatki

SPA Kapsula za 1 osebo
200 cm. x 90 cm. debelina 4 cm, 2 kW

Spa savna kapsula je zamenjava luksuznega spa salona v vašem domu. Vse prednosti cedrovih sodov v ekskluzivni obliki. Udoben ležeči položaj omogoča telesu, da hitro pride v stanje sprostitve in počitka.
Dostavo in montažo računamo posebno.

Tehnični podatki:

Dolžina – 200 cm
Širina – 90 cm
Višina – 95 cm
Poraba energije – 2 kW/h

Tehnični podatki

PARNI GENERATOR EVRO, 3
"PGN" akumulacijski

Parni generator je sestavljen iz ohišja, v katerem je nameščena posoda z dvema grelnima elementoma (grelnikoma). Vsi grelni elementi so izdelani strogo v skladu z GOST in imajo lahko toleranco največ 5%.

Kaj je dobro vedeti?

Zanima me domača savna, cena pa me še ne pritegne. Kaj svetujete?

Ko boste sešteli vse stroške, ki se naberejo zaradi obiskov sprostitvenih centrov, boste prišli do sklepa, da se nakup domače savne, v kolikor jo uporabljate redno, res splača, investicija se namreč kaj kmalu povrne. Pri stroškovniku seveda ne smete pozabiti na gorivo, ki ga porabite za vožnjo, pa na čas, ki vam ga obisk centra vzame. Če imate savno doma, se lahko sproščate, kadar koli si to zaželite. To lahko počnete v objemu doma, med svojimi najbližjimi.

Kako se cene domačih savn med seboj razlikujejo?

Seveda vam je za doma na voljo vsakovrstna savna, cena pa se med posameznimi vrstami niti ne razlikuje veliko. Raje glejte na to, kaj vam katera vrsta savne nudi. Za fitosod oziroma fitobočko zagotavljamo, da bo na vaše telo delovala celostno. Lastnosti cedrovine v kombinaciji z zeliščno paro bodo poskrbeli, da bo vaše počutje na povsem novem nivoju, kar vsekakor imejte v mislih, ko se odločate za nakup domače savne.

Na kaj je še treba biti pozoren ob nakupu domače savne v sodu?

Dobro razmislite, kam jo boste postavili, da vam bo najbolj odgovarjala. Res je, fitobočka vam ne bo zavzela veliko prostora, je pa vseeno dobro vnaprej vedeti, kje bo stala. Nakup domače savne pa se bo najhitreje obrestoval, če jo boste tako vi kot drugi družinski člani uporabljali redno.

Kje dobim dodatne informacije o fitosodu?

Obrnite se na nas, z veseljem vam bomo svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja. Marsikomu, ki ga zanima domača savna, cena ne predstavlja prevelike težave, da je skupaj ne bi zmogli rešiti. Kontaktirajte nas in se z nami dogovorite za nakup na obroke.

VEDNO SMO VAM NA VOLJO

Veseli vas bomo v naši pisarni po predhodnem dogovoru ob delavnikih od 10.00 do 17.00 ure. Če imate kakršna koli vprašanja ali poslovne ponudbe, prosim, izpolnite spodnji obrazec. Običajno odgovorimo tekom delavnika.

Pristaniška ulica 39, 6000, Koper
Capodistria, Slovenija

Sledi nam na Facebooku in Instagramu

© Copyright MENIK GLOB, STORITVE IN TRGOVINA, D.O.O. 2020 | Vse cene na spletnem mestu z DDV | Izdelava spletne strani: Artyom Ismagilov

Cedrov fito sod

To je alternativa savne, ki jo lahko namestite v katerem koli prostoru – v stanovanju, v vikendici, v salonu, masažnem studiu, in vam omogoča enostavno ter varno krepitev vašega zdravja.